İzmir Bornova'da, endüstriyel mutfak malzemeleri imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çok kısa zamanda büyüyen ve bitişikteki depoy...

Bornova Endüstriyel Mutfak Ürünleri Fabrikasında Yangın

İzmir Bornova'da, endüstriyel mutfak malzemeleri imalatı yapan bir fabrikada yangın çıktı. Çok kısa zamanda büyüyen ve bitişikteki depoya da sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti, yangında maddi hasar oluştu.

Bornova Endüstriyel Mutfak Ürünleri Fabrikasında Yangın

Bornova Endüstriyel Mutfak Ürünleri Fabrikasında Yangın Haberin Detayları

Yangın, Kemalpaşa Mahallesi Fincancılar Çarşısı’ndaki endüstriyel mutfak malzemeleri üreten bir fabrikada çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle fabrikanın mutfak kısmında çıkan yangında, alevler kısa zamanda fabrikayı tümüyle sardı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine, çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yangına müdahale ettikleri sırada, alevler fabrikanın bitişiğinde bulunan bir depoya sıçradı. Polis ekipleri çevredeki park halinde bulunan otomobilleri kaldırtarak güvenlik önlemi aldı. Yoğun süren çalışmalar sonucunda, fabrika ve depodaki yangın söndürüldü. Yangın neticesinde büyük maddi hasar oluşurken, yetkililer yangın hakkında soruşturma başlattı.

Etiketler:

0 Comments:

Yukarı Çık