Burak yılmaz, Beşiktaş'a transfer oldu mu?, Burak Yılmaz Beşiktaş'a kaç paraya, ne kadara transfer oldu, Burak Yılmaz'ın transfe...

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferi Hakkında Bilgiler

Burak yılmaz, Beşiktaş'a transfer oldu mu?, Burak Yılmaz Beşiktaş'a kaç paraya, ne kadara transfer oldu, Burak Yılmaz'ın transferini duyuran berber

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferi Hakkında Bilgiler

Burak Yılmazın Transfer Detayları

Günlerdir çok konuşulan ve merak edilen Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde beklenen haber berberinden geldi…

Beşiktaş ile anlaştığı bildirilen milli futbolcumuz Burak Yılmaz’ın berberi Veysel Şenel, instagram hesabından yaptığı paylaşımla anlaşmayı resmen duyurdu. Burak Yılmaz’ı traş eden ‘Veysel kuaför’ birlikte çekildikleri fotoğrafı hesabından paylaşarak ‘Golcüme Beşiktaş traşı yaptım. Hayırlı uğurlu olsun kuzenime başarılar diliyorum. Beşiktaş seninle gurur duyacak, seni seviyoruz‘ notunu düştü.

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a Transferi Duyuran Berber

Milli futbolcu Burak Yılmaz da bu paylaşımın altına yorum emojs bırakarak transferi doğrulamış oldu. Sosyal medyaya düşen bu fotoğraf binlerce beğeni alırken Beşiktaş’ın golcü oyuncunun transferini ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu. Trabzonspor’da uzunca bir süre kadro dışında kalan Burak Yılmaz’ın devre arası transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte siyah beyazlı kulübe imza atması bekleniyor.

Burak Yımaz için Trabzonspor'a 950 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, oyuncu ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllığına anlaştı. Yıldız golcünün yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı ifade edildi. Bu sezon 7 resmi maçta Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Burak Yılmaz, 5 gole imza attı.

0 Comments:

Yukarı Çık