Afrinde elektrik zamlarını protesto edenler STE enerjinin binasını ateşe verdi. Enerji dağıtım şirketi önünde toplanan grup daha sonra Afri...

Afrin'de STE Enerjinin Binası, Zamları Protesto Nedeniyle Ateşe Verildi. Video

Afrinde elektrik zamlarını protesto edenler STE enerjinin binasını ateşe verdi. Enerji dağıtım şirketi önünde toplanan grup daha sonra Afrin Nüfus Müdürlüğü'ne giderek bina içine girdi.

son dakika haberi

Afrin'de STE Enerjinin Binasının Ateşe verilme anları

Suriye'de TSK'nın kontrolünde Halep'in kuzeyindeki Afrin'de bir grup bölgeye elektrik dağıtımı yapan STE Enerji'nin adlı şirketin genel merkezine baskın düzenledi. Baskında bina ateşe verilirken, içerideki bilgisayarlar da paramparça edildi.
Suriye'deki şeriatçılara yakınlığıyla bilinen İstanbul merkezli Televizyon Surya, grubun STE Enerji'nin fiyatları yükseltmesi ve elektrik kesintileri üzerine bina önünde toplandığını ifade etti.
Yine ÖSO'ya yakın Thiqa Ajansı'ysa söz konusu haberi, "kötü hizmete yönelik öfkeden kaynaklanıyor" ifadeleriyle servis etti.
Bölgede elekrik dağıtımı yapan STE Enerji kendisini "Türk-Suriye ortaklığında kurulmuş bir firma" olarak tanımlıyor. STE Enerji, elektriği Türkiye'den alıyor.

0 Comments:

Yukarı Çık